Aanvraagformulier

     


Inschrijving                     Hoe inschrijven                        Voorbereidend werk

Aanbevelingen

Ze zijn niet verplicht maar ze kunnen je helpen in het verloop van de opleiding.

  1. We bevelen je aan om het boek ĎAsana Pranayama Mudra Bandha (APMB)í aan te schaffen. Dit boek zal nodig zijn gedurende de gehele verloop van de opleiding.

  2. Hieronder staat een lijst van interessante lectuur maar je hoeft ze niet te kopen.
    The Yoga Tradition, Georg Feuerstein
    The Lost Teachings of Yoga (CDs), Georg Feuerstein
    The Tree of Yoga, B.K.S. Iyengar

  3. Er is een oriŽntatie meeting op de eerste dag van de opleiding zodat we alle praktische zaken kunnen meedelen en kunnen kennismaken met de andere deelnemers en met het centrum. Het is verplicht om deel te nemen aan deze meeting.

  4. Regelmatige en stipte aanwezigheid is verplicht om het certificaat te behalen. Minder dan 90% aanwezigheid zal ervoor zorgen dat je niet langer geschikt bent om het certificaat in handen te krijgen. In geval van ziekte of overmacht zullen we je helpen om gemiste uren in te halen zodat je het minimum van 200 uur haalt.

OriŽntatie meeting
Er is een oriŽntatie meeting op de eerste dag van de opleiding zodat we alle praktische zaken kunnen meedelen en kunnen kennismaken met de andere deelnemers en met het centrum. Het is verplicht om deel te nemen aan deze meeting.

Aanwezigheid
Regelmatige en stipte aanwezigheid is verplicht om het certificaat te behalen. Minder dan 90% aanwezigheid zal ervoor zorgen dat je niet langer geschikt bent om het certificaat in handen te krijgen. In geval van ziekte of overmacht zullen we je helpen om gemiste uren in te halen zodat je het minimum van 200 uur haalt.