Aanvraagformulier

     


Inschrijving                     Hoe inschrijven                        Voorbereidend werk

 

Inschrijving

  1. Download het inschrijvingsformulier

  2. Verzend het inschrijvingsformulier info@yogaopleiding.be. Het YogaOpleiding team zal antwoorden binnen de 10 werkdagen.

  3. Van zodra je in aanmerking komt kan je de inschrijving vervolledigen. Onthoud dat de acceptatie van jouw inschrijvingformulier de deelneming niet bevestigt. Enkel de betaling van het volledige cursusgeld bevestigt de inschrijving. De beschikbare plaatsen worden toegekend op first paid first served basis.

  4. Studenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen transport, accomodatie, eten en andere onkosten.
    .

Betalingsmogelijkheden

Enkel overschrijving.

Reisverzekering en annulering

  1. Gelieve een goede reisverzekering/assistentie af te sluiten. YogaOpleiding zal geen verantwoordelijkheid op zich nemen voor de kost van eventuele gezondheidsproblemen.

  2. Als een student zich terugtrekt uit de TTC voordat de training begint, wordt het voorschot (750 euro) niet terugbetaald. In uitzonderlijke gevallen kan het gedrag wel gebruikt worden voor een TTC in de toekomst. Dit kan enkel na overleg en met goedkeuring van de verantwoordelijke van de opleiding. Als yogaopleiding.be de TTC annuleert, wordt de 750 euro teruggestort.

  3. 'Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen laten we maar 24 deelnemers toe. De toelating is gebaseerd op het principe 'first come, first serve'.