logo

Opgericht in 1999 door Sanjeev Bhanot, de oudste zoon uit een Indische familie van Yoga leraren, staat Yogalife Foundation vandaag de dag garant voor kwaliteitsvolle opleidingen in de Yogaleer. Yogalife combineert eeuwenoude wijsheden met belangrijke bijdragen uit de moderne wetenschap. Yogalife ontwikkelde zich snel tot het meest betrouwbare Yoga instituut in Europa en India.

Ook broer Manoj Bhanot en zussen Shweta en Poonam Bhanot maken deel uit van het ijzersterke Yogalife team. Daarnaast worden ze bijgestaan door ervaren collega’s uit belangrijke velden als de psychologie, anatomie en fysiotherapie, sequencing, de kunst van het lesgeven, het lezen van lichamen.

De aanpak van Yogalife staat stevig gegrond op het ontplooien van de student – een verdieping in de eigen praktijk gecombineerd met het onmiddellijk beginnen lesgeven (in een veilige omgeving waar dit stapje per stapje maar gestaag evolueert) maken van vele onzekere studenten na dit intense Yoga avontuur een ijzersterke leerkracht.

Lees meer over de ervaringen van Yogalife studenten via School Profile | Yoga Alliance.

Alle vragen zijn welkom via info@yogalife.org!