YogaOpleiding (RYS 200) biedt een door Yoga Alliance geregistreerde yogaopleiding aan in Gent. YogaOpleiding gelooft in het ontvouwen van de capaciteit van de student om de rol als verantwoordelijke lesgever op te nemen en de innerlijk natuurlijk aanwezige lesgever te ontdekken. Elke cursus wordt verzorgd door 4 ŗ 5 hoog gekwalificeerde Yoga Trainers, samen met 2 assistenten. Management skills, les-presentatie en coaching komen aan bod, alsook lesgeven uit de traditionele yoga. Een van de meest gesmaakte aspecten van de opleiding is de unieke Ďhands-oní correcties. Deze garanderen verbluffende resultaten en zijn zeer effectief. Deelnemers geven al les vanaf de eerste week en leren om correcties aan te brengen..

YogaOpleiding is een samenwerking tussen Yogalife Foundation (India) en Shambho Body & Mind (Gent). Yogalife Foundation is een geregistreerde yogaschool (RYS200) en wordt erkend door Yoga Alliance als een volwaardige 200-uur opleiding.

De opleiding vindt plaats in Shambho, een uniek body & mind centrum aan de Watersportbaan in Gent. De opleiding wordt vervolledigd in 9 weekends. Normaal gezien duurt de opleiding 1 maand maar daarvoor moet je afreizen naar India. Dit is een aangenaam alternatief voor mensen die geen volledige maand verlof kunnen opnemen of niet de lange afstanden willen afleggen voor dergelijke cursus.

Data: vierde opleiding die doorgaat in Gent start op 8 November 2019 tot 5 April 2020 (9 weekends)