EN   NL
Shambho

Onze filosofie:
Shambho is een leenwoord uit het Sanskriet dat wil zeggen: ‘brenger van vreugde, geluk en voorspoed’.
Shambho verwijst naar de dynamiek van innerlijke en uiterlijke verandering: "Inner Health is Outer Beauty".

1 lichaam, 1 geest, 1 zijn.
IBij Shambho Body & Mind zijn we ervan overtuigd dat alle aspecten van ons ‘zijn’ - fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel - onderling met elkaar verbonden zijn. Elke verandering in één van de aspecten heeft een weerslag op de andere aspecten.

Mentale en emotionele stress kan fysieke symptomen teweeg brengen zoals migraine, rug- of nekpijn, vermoeidheid,… Soms gaan mensen door een teveel aan stress te veel eten, meer roken, meer koffie en alcohol drinken, minder bewegen waardoor ze bijkomen, ziek of depressief worden.

In ons Body & Mind centrum helpen wij u om door middel van beweging en relaxatie deze negatieve gevolgen van stress te verminderen en uzelf beter te leren kennen.

We bieden meer dan 60 uur yoga, Pilates, Body Balance en Nia per week.
Kom meer te weten via www.shambho.com .


YogaLife

Yogalife is sinds 1999 actief met de intentie goede gezondheid en welbehagen te verspreiden door yoga. Doorheen de jaren is deze organisatie, onder impuls van oprichter Sanjeev Kumar Bhanot, succesvol gegroeid en erkend door de internationale autoriteiten als yoga RYS200 (Registered Yoga School) en door Yoga Alliance.

Yogalife Foundation geeft yoga wijsheid door via dynamische yoga asana praktijk, pranayama, meditatie en andere innovatieve workshops rond geest en lichaam. De organisatie heeft zo vele levens beroerd en genezen. Als een toonaangevende verzorger van yogaopleidingen in de VS, Europa en India heeft YogaLife samengewerkt met vooraanstaande meesters op het gebied van yoga en welzijn, zoals Deepak Chopra, MD voorzitter en mede-oprichter van het Chopra Center for Wellbeing in Carlsbad, Californië , USA. Yogalife is ook een van de weinige organisaties die heeft gewerkt met de enkele VN-organisaties en diverse particuliere organisaties over de hele wereld.

De Yogalife TTC’s hebben talrijke mensen de kracht gegeven om uit te groeien tot experts in yoga, ongeacht welk pad ze bewandelen… De YogaLife gecertificeerde Yoga acharya gaan dan terug naar hun regio's over de hele wereld om de YogaLife stijl gecombineerd met oude yoga-filosofie en techniek, te verspreiden.